úterý 7. dubna 2015

FASHION & BEAUTY




Ahoj,

minulý týden, jsme s moji kolegyní vizážistkou Gabrielou Körner, odstartovaly novou službu pro všechny z vás, které společně s námi chcete objevit svoji krásu a styl. To je naše hlavní motto a cíl celého programu. Gábina má několikaleté zkušenosti v oblasti poradenství péče o pleť a vizážistiky. Pracuje s profesionální značkovou kosmetikou a svým zákaznicím poskytuje individuální a odborný přístup. V programu Fashion & Beauty Vám poradí s péčí o pleť a naučí Vás základům denního líčení. Poté si Vás do parády vezmu já, kde spolu vybereme vhodný styl oblékání, který bude odpovídat vašemu typu postavy tak, aby jste se cítila příjemně a krásně. Celá tato služba je pro Vás ZDARMA, chceme tak nabídnout možnost všem ženám, aby se mohly cítit nádherně a užít si odpočinku s profesionální péčí. Objednat se můžete i Vy, stačí se nám ozvat, více je uvedeno v přiloženém letáku na konci tohoto článku. A nyní už pro Vás mám malou ukázku z minulého týdne, kdy jsme měly perfektní dámské odpoledne s Luckou, Katkou a Kamilou. Koukněte na jejich nový look a napište mi vaše postřehy a komentáře, budu ráda za zpětnou vazbu ať se můžeme dále zlepšovat. Jinak bych ráda poděkovala holkám, že mi umožnily zveřejnění fotek pro tento článek. 
Děkuji moc !!   Mějte nádherný den 
Bára

Lucka - ( asistentka v mezinárodní společnosti)                                                                                   
Lucka je krásná, mladá žena, která má ráda módu a nebojí se extravagance. Outfit jsme zvolily od španělské značky Mango v podobě lehkých tygrovaných kalhot a černého topu s koženým lemováním. 

Katka - (v současné době maminka na mateřské dovolené)

Katka je temperamentní a sportovně zaměřená mladá maminka, která má ráda sportovně-elegantní styl a v současné době upřednostňuje hlavně pohodlné modely. Společně jsme tak vybraly tyto kalhoty od italské značky Yes!Miss a košilovou halenku bez rukávů také této značky v mintovo-bílém provedení. 

Kamila ( v současné době maminka na mateřské dovolené)
Kamila je mladá a sympatická maminka, která sama přiznala, že teď módu moc neřeší nosí hlavně praktické a pohodlné věci. To mě inspirovalo k tomu, abychom jí oblékly právě něco jiného co běžně nosí. Vybrala jsem tyto černo-bílé šaty od značky Mango, skvělé jí seděly a moc slušely. Kamčo jen tak dál.:-) 






Žádné komentáře:

Okomentovat