sobota 12. září 2015

3 tipy na trendové letní outfity

Hezký den,
nevím jak Vám, ale mě už teď chybí ty krásné letní dny, bylo to úžasné léto a doufám, že nás počasí příjemně překvapí teplými dny ještě v září a říjnu. Každé období má své kouzlo, ale léto je prostě nej :-) !! Dnešní a příští článek bude ještě o letním focení změn stylu, které jsme postupně zpracovávaly. Ještě jednou Vám chci poděkovat za Váš velký zájem o focení pro tento blog a také e-shop fashionplace.cz, moc si toho vážíme. S focením změny stylu budeme pokračovat i nadále, sledujte náš profil na facebooku, kde zveřejníme další reklamní akci. 
Na focení změny stylu se k nám přihlásila slečna Petra, a její outfity, které jsme ladily spíše do casual a sportovně-elegantního stylu můžete shlédnout právě v dnešním článku.
Napište nám jak se Vám outfity líbí, a který podle Vás, Petře sluší nejvíce.

Užívejte krásný víkend
a mějte se krásně
Bára

VYRÁŽÍME NA PARTY

perfektní kombinace skinny džínů a oversized topu, která nikdy nezklame!





V KIMONU

mezi hlavní trendy letošního léta patřily také kimona a pokud možno s třásněmi. Nosily se jak u moře na plavkách, tak v kombinaci s minišaty, nebo šortkami. My jsme kimono zkombinovaly právě s džínovými šortkami a basic topem a trendový letní outfit byl na světě.





TRENDOVÝ OVERAL

ať už kalhotový nebo šortkový, overal byl dalším must have kouskem, který jste v létě zkrátka musela mít ve svém šatníku. 













Žádné komentáře:

Okomentovat